Notícies de 2011

Retransmissió en directe de la cavalcada d’Horta Guinardó. A BOCA ràdio, esperem els Reis d’Orient en directe!

3 gener 2011

El Proper Dimecres 5 de Gener del 2011, com ja es tradicional el Districte d’Horta-Guinardó conjuntament amb l’Associació de Comerciants Carmel Centre, l’Associació Sanllehy Comerç, la Coordinadora d’Entitats de Can Baró, la Coordinadora d’Entitats d’Horta, l’Eix Maragall, la Federació Cor d’Horta i Mercat i el Mercat Municipal del Carmel organitzen la Segona Cavalcada de Reis més gran de Barcelona al Districte d’Horta-Guinardó. I un any més Boca Ràdio, realitzarà un programa especial en directe, per retransmetre el recorregut màgic dels Reis d’Orient pels carrers dels Barris del Districte.

El programa especial de Boca Ràdio, començarà a les 18:00, a l’hora que ès realitzarà la sortida de la Cavalcada desde la Plaça de la Palmera. Toni Femenia serà l’encarregat de posar veu a tot el que passarà durant la tarda al districte.

Les diferents connexions a peu de la cavalcada, aniràn acompanyades de música i d’un resum d’altres activitats de Nadal que és realitzen aquests dies a la ciutat de Barcelona fins el punt horari de les 19:00 de la tarda, on conectarem en directe amb l’escenari situat al Carrer Tajo cantonada Baixada la Plana, on ès fara la Rebuda dels Reis Mags al Districte i de l’entrega de la clau màgica a càrrec de les autoritats.
Desprès d’aquesta rebuda a l’escenari, la Cavalcada continuarà i el programa especial tambè amb entrevistes als nens i nenes que trobarem durant tot el camí, fins arribar a les 20:00 de la tarda on l’equip de Boca Ràdio posarà punt i final al programa de dues hores de duració. Serà hora de deixar la cavalcada al seu punt final, a la Avinguda Mare de Déu de Monsterrat cantonada amb el Segle XX.

Recordeu! Dimecres 5 de Gener a les 18:00 de la Tarda, a Boca Ràdio a la 90.1 Fm a Barcelona o a www.bocaradio.org des de tot el mon podreu seguir en directe la Màgica Cavalcada dels Reis Mags d’Orient del Districte d’Horta-Guinardó.

Us Hi esperem!

Bona Vigília de Reis.


Especial 8 de març, dia de la dona

1 març 2011

El proper 8 de març podreu escoltar un programa especial que girarà entorn de la temàtica del dia de la dona.
El programa ha estat realitzat per la Cármen Pérez (Punt d’Informació i Atenció a les Dones) i per l’Anna Roig (Serveis socials).

Aquest programa especial sonarà el mateix dimarts 8 de març a les 11:00 i a les 18:30.

Molt aviat estarà disponible també a la nostra plana de podcast.

Feliç dia de la dona!


Ens hem adherit al manifest “Diguem prou. En defensa de la democràcia, contra el racisme i la xenofòbia!

10 març 2011

Boca ràdio ens hem adherit al manidest de Diguem Prou per una societat lliure de racisme i xenofòbia. www.diguemprou.org
A part, estarem cobrint l’acte en directe, el mateix 19 de març i des de l’arc de Triomf. El programa, realitzat pels participants dels tallers de ràdio antiracista, serà de 18:00 a 20:30.
Ens veiem a l’Arc de Triomf o ens escoltem per les ones!


bocaAboca # 23

15 març 2011


Iniciem el programa “Navegando por las ondas” en col·laboració amb el centre de justícia juvenil Can Llupià

29 març 2011

Hola!

Us informem que ja està penjat, al la secció de podcast de la nostra plana web, el primer programa “Navagando por las Ondas”, realitzat per joves interns del centre de Justícia Juvenil Can Llupià, amb la col·laboració de BOCA ràdio.

Per escoltar-lo o descarregar-lo, pitgeu aquí

En les seves paraules:

“Som uns joves del Centre de Justícia Juvenil Can Llupià i amb molta il·lusió comencem el nostre i vostre viatge amb aquesta bona ona que ens brinda Boca radio. Dipositem aquí en aquest magazín la nostra manera de veure el món des de l’interior intentant navegar i transmetre de dins a fora i de fora a dins totes aquestes ones que ens inquieten, ens alegren, ens sorprenen i ens recorden moments a cada un i a cada una de nosaltres.

Curiosos i curioses que encara no sabeu el que fer…. sintonitzeu el “ritme del penal” per disfrutar amb nosaltres a temps real. No perdeu la cobertura, no perdeu el senyal… navegant per les ones l’espai més informal!”

Gràcies!


S’estrena el Toc de Queda!

4 abril 2011

.
El Toc de queda és el nou programa de BOCA ràdio. En paraules de l’equip que el realitza:

Els dos grans eixos vertebrals del programa són la promoció de la cultura underground i la crítica social. A través d’entrevistes, descripcions de moviments socials, música i altres expressions culturals, al llarg d’una hora mirarem de fer-vos passar una bona estona i a la vegada fer-vos despertar un neguit crític vers les aparentment veritats del món on vivim. Aquest primer programa estarà inevitablement lligat a la data d’avui 21 de març, dia internacional per l’eliminació de la discriminació racial.

Us animem que participeu de forma activa enviant-nos les vostres opinions, qüestions, suggeriments, crítiques, quiexes, etc. a:

tocdequeda.bocaradio@gmail.com
facebook.com/tocdequeda
twitter.com/tocdequeda
www.tocdequedabocaradio.blogspot.com

Ens podeu escoltar cada dimecres de 22h a 23h en directe a 90.1 FM (zona horta, guinardó, Carmel de Barcelona) o a www.bocaradio.org

Rebeu una salutació cordial!

I demanem disculpes ja d’entrada: vivim i actuem des de la inexpertesa i la més supina ignorància.

Salut i actitud!

L’equip del Toc de Queda
Queralt Gómez, Joan Rendé i Ignasi Torrent


bocaAboca # 24

27 abril 2011


Programa Especial de Boca Ràdio Dissabte 8 de Maig : Carmel Amunt 10 Anys

5 maig 2011

Aquest Dissabte 8 de Maig és celebren els 10 anys de Carmel Amunt, amb una cercavila pel Barri del Carmel amb sortida i final a Plaça Pastrana del Carmel.

Boca Ràdio realitzarà un programa especial de 11:30 a 13:00 cobrint en directe la Cercavila que passarà per diferents carrers del Barri , tot això realitzat per Toni Femenia presentador del programa De Bon Matí que estarà a peu de cercavila i dels companys del programa la Puerta de Tanhausen.

Recordeu, dissabte 8 a partir de les 11:30, en directe per Boca Ràdio.
Com sempre a la 90.1 Fm o www.bocaradio.org
Boca ràdio amb l’especial de 10 Anys de Carmel Amunt!


bocaAboca # 25

10 maig 2011


Què fem?

28 maig 2011

Estem oberts a qualsevol jove que vulgui fer ràdio i, al mateix temps, participar en una entitat juvenil per transformar i dinamitzat la ciutat i la comunitat. L’ideari de BOCA ràdio se centre en ser l’altaveu de les associacions juvenils de la ciutat i de les propostes culturals que no tenen cabuda en les emissores convencionals.


Pàgina 1 de 212