Notícies de 2013

Viu la nit més màgica de l’any!Viu la cavalcada a Boca Ràdio

3 gener 2013

El proper dissabte 5 de gener a partir de les 18:00, Boca Ràdio realitza en directe l’Especial Cavalcada de Reis d’Horta-Guinardó. Un programa especial on hi hauran connexions en directe, convidats, regals i molt més !


Nous programes a la graella de boca ràdio

1 febrer 2013

La família de boca ràdio no deixa de créixer, i és que dia a dia anem conslidant una graella juvenil i alternativa!!
.
Les principals novetats que tenim pel que fa als programes són el blackcelona, l’Identicos i el Només canten per mi.


En clau de Dona! Els acústics de Boca ràdio i el “Només canten per mi!”

4 març 2013

Boca ràdio i el programa “Només canten per mi” enceten un nou cicle de concerts en acústic, i com no podia ser d’una altra manera, ho fem d’una manera original i transformadora: Volem reinvindicar la músca en clau de Do: en clau de DoNA!!!


#bocaOrella : …o la revolució serà retransmesa: A Boca Ràdio!

12 març 2013

.
Transformació social, moviments socials,associacionisme, mobilitzacions ciutadanes, alternatives al “sistema” …i molt més convergeixen en el bocaOrella: el nou programa setmanal de Boca ràdio!
.


El Brot 2013, a Boca ràdio!

19 abril 2013

El brot és el festival de bandes novells de la ciutat de Barcelona que organitza el Consell de la Joventut de Barcelona, i molts dels espais juvenils i musicals de la nostra ciutat!
Cada dissabte a partir de les 19h podreu escoltar la semifinal íntegra de la setmana anterior i una entrevista amb el grup guanyador.


Les associacions juvenils d’Horta-Guinardó som antiracistes i antifexistes… i vosaltres?

1 juliol 2013

Boca ràdio i algunes entitats derl Consell de la Joventut d’Horta-Guinardó hem impulsat un manifest contra el racisme i el feixisme…
Entreu i adheriu-vos-hi!
.
Contra el feixisme i el racisme: No passaran!!!


A l’agost: 31 dies són 31 concerts, i els dimenges són #DiumenJazz

30 juliol 2013

Per quart any consecutiu, durant el mes d’agost boca ràdio s’omple de música en viu! …i és que el cicle #31dies31concerts emetrà els millors concerts de bandes emergents de la ciutat de Barcelona.
Aquest any, però, i com a novetat exclusiva, inaugurem també el sub-cicle #DiumenJazz que tots els diumenges d’agost ens acostarà els concerts de joves promeses del Jazz de la nostra ciutat, enregistrats durant el Cicle Jazz a la Boca.


11S: Aquest és el nostre posicionament!

10 setembre 2013

L’11 de setembre a Catalunya és una diada de reivindicació de drets nacionals. I aquest any ho serà especialment. La gent que formem part de Boca Ràdio tenim sensibilitats diferents al respecte, idees diferents i visions diferents sobre l’horitzó nacional de Catalunya i dels Països Catalans. El que ens agrada és fer ràdio transformadora i aquest és el nostre objectiu, deixant de banda els sentiments nacionals de cadascú. El que si que ens uneix, però, a tots i a totes és la voluntat de portar la democràcia fins a les últimes conseqüències.


Comencem la temporada amb un concertàs!

25 setembre 2013

Com cada any, inaugurem la temporada amb un concert! Aquest any ens visitaran els MINE!, els 2 minutes i els batubaroa.
.
.
El proper 28 de setembre a partir de les 21:00 a Boca Nord, i per només 3 €uritos!!


Amb l’Orgull a la boca!

8 octubre 2013

El progra amb l’Orgull a la boca organitza tota una tarda i nit d’activitats el proper divendres 11 d’octubre… i ho fa com millor ho sabem fer des de boca ràdio: envoltant-se d’associacions i entitats, músics, creadoress audiovisuals, i mooolt més.


Pàgina 1 de 212