2ona Marató de 24h de Boca Ràdio!

Divendres 25 de Novembre i les 24 hores següents, l’Associació Juvenil d’Amics i Amigues de la Ràdio d’Horta-Guinardó empren la 2ona Marató de 24h de Boca Ràdio! 24 hores destinades a la Transformació Social, a col·lectius i entitats que tracten cada dia de fer un món millor, a experiències sobre feminisme, antiracisme i comunitat en sentit ampli!!

Podeu consultar els podcasts o a les fotos de la 1era Marató que vàrem fer al 2014, on van participar més de 40 entitats i més de 15 artistes durant 24 hores, aquest any a més fem la cloenda am TRIPLE concert i entrada lliure!

Més informació a la web del Boca Nord ;)

 

[BOCANORD]

Boca Ràdio celebra la segona marató de 24 hores de ràdio en directe. Una marató on l’objectiu és donar veu a entitats i associacions de joves del districte d’Horta-Guinardó i de Barcelona en general. També hi haurà lloc per actuacions musicals (de petit format/acústic) durant tot el dia i nit.
Dissabte 26 a les 21:30h (amb entrada lliure) es farà un concert* amb  els grups:
Dòrria, The Soul Titoo’s i La Coctelera Negra, que servirà de clausura d’aquesta marató radiofònica.

Mira com va anar la primera Marató – enllaç Btv
Si formes part d’una entitat i/o associació i vols dir la teva, o tens una proposta musical i vols tocar en directe, comunica’t amb bocaradio@bocaradio.org
També pots entrar al facebook.
bocaradio-gent-2016

Ens pots escoltar al 90.1 FM (si estàs pels barris del Carmel, Taxonera, Horta, Font de’n Fragues, el districte de Nou Barris i les ciutats de Badalona, Sant Adrià i Santa Coloma) i des de qualsevol lloc del planeta per internet a www.bocaradio.org i als diferents podcast dels programes.

La Marató de Boca Ràdio acabarà amb un concert a la sala d’actes del Boca Nord. Que posarà el final espectacular a aquesta marató de més de 24 de ràdio en directe.

*dissabte 26 de novembre a les 21:30h i amb entrada lliure

El concert,  estarà protagonitzat per tres grups:
DÒRRIA 21:30h
Grup de rock, en català. Alguns dels seus músics formen part de la emissora.

THE SOUL TITOO’S 22:30h
the-soul-titoos
Veu: Monique Makon
Baix: Juan Garcia
Teclat: Alex Serrano
Guitarra: Jaume Estalella
Bateria: Dani Arias
Saxo: Lauren Michel
Trombó: Aina Calabuig

Presentem un show enèrgic i vibrant que no deixa indiferent a cap tipus de públic. Fem versions de clàssics de la música negra i el soul més actual, passant per alguns temes de
rocksteady. Des d’Aretha Franklin a Amy Winehouse passant per All Green, Nina Simone,
entre d’altres. Malgrat que la banda base és de 5 músics, tenim també una secció de vents per esdeveniments més grans. Monique Makon, va ser una de les veus protagonistes del projecte Cabal Musical, i va participar a les festes de la Mercè 2016.

LA COCTELERA NEGRA 23:30h
la-coctelera-negra

Laia Soulvador (Lletrista i veu)
Helena Meroño (lletrista i veu)
Marc Salvador “Salva” (guitarra)
Nico Torrella “El negro del Koko” (baix)
Daniel “La Champeta” Ospina (bateria i percusions)
La Coctelera Negra, és un grup format al barri de la Prosperitat (Nou Barris), al 2014.

El seu estil fusiona amb olta personalitat: Jazz, Soul, Funk, Reggae, Punk, Rock, Pop, Música tradicional africana i colombiana.


« ANTERIOR                       SEGÜENT »