Un 2017 amb ràdio associativa!

Ja estem al 2017 i us deixem a continuació informació sobre la nostra graella per poder escoltar ràdio de base associativa, comunitària i transformadora!

Poreu escoltar La Tarantela dilluns i divendres ales 11:30, es el projecte que fem juntament amb la Fundació Tres Turons! un Magazine completíssim de bon matí!

Els Dimarts a les 19:00h el programa de música feta als Països Catalans que acaba de fer 100 programes a Boca Ràdio! el Petit Tast sempre amb les millors novetats.

I també dimarts a les 21:00h ens trobem al BocaOrella, el programa editorial de la casa on tractem temàtiques com l’associacionisme juvenil, els drets humans i les noves economies.

Entre Pitos i Flautes, el Magazine nocturn de la nostra petita emissora sona cada dijous!! també tenim reemissió els dilluns i sempre a la mateixa hora: 21:30h!!!

Abans però i també els dijous tenim Formula.cat, música en català des d’arreu del territori a les 18:30 ideal per passar una molt bona tarda.

A més, podeu escoltar l’Agenda de les activitats que es fan a l’Espai Jove Boca Nord, programes especials i temàtics, cobertures associatives i diversos col·lectius que passen pels nostres estudis a descobrir el mitjà radiofònic, estigueu atentes a les nostres Xarxes Socials!!!

Aquí podeu trobar tots els nostres Podcasts.

Facebook:   facebook.com/bocaradio

Twitter:        twitter.com/bocaradio

Instagram:   instagram.com/bocaradiobcn

A Boca Ràdio tractem de fer associacionisme i ràdio a l’hora més enllà de ser un mitja de comunicació tradicional i estem treballant en portar molts altres espais radiofònics a les ones; si vols participar als nostres projectes pots posar-te en contacte amb nosaltres a través d’aquest mateix web o escrivint a bocaradio@bocaradio.org; esperem la teva participació i les teves idees per fer ràdio entre totes i tots, des del Carmel i per a tota Barcelona, des del jovent i pel jovent d’arreu el país!

També pots llegir alguns dels nostres principis al web de l’Espai Jove Boca Nord: http://bocanord.cat/entitats/radio-boca/

 


« ANTERIOR                       SEGÜENT »