Podcasts de 2015

podcast
Poti poti Musical – Episodi 25 Emès el 30 de desembre de 2014

Oh…l’ultim episodi d’aquest 2014…això sí, ens despedim amb bona musica de Lou Reed i Bon jovi, Maitips desde Valls i molts més que no us ho podeu perdre!

podcast
De Bon Matí, 03-01-15 Emès el 3 de gener del 2015

Primer programa de l’any 2015 del De Bon Matí Especial Reis, emés el dissabte 3 de gener del 2015.

podcast
Poti poti Musical – Episodi 26 Emès el 5 de gener de 2015

Doncs en aquest episodi podras trobar musica dels Red Hot Chilli Peppers, els desapareguts Sau, Miquel Abras desde la Bisbal de l’Empordà i molts més! No t’ho perdis! I si t’agrada la musica rock indie, aquest es el teu programa!

podcast
De Bon Matí programa nº 296 Emès el 10 de gener del 2015

Programa emés a Boca Ràdio el dissabte 10 de gener del 2015.

podcast
Entre Pitos i Flautes – Progr. 126 Emès el 8 de gener de 2015

En el primer programa de l’any, a més de les seccions habituals com “La Versió de la Setmana” o “l’Antidiccionari”, vam tenir a l’estudi al Jordi parlant-nos de poesia als seus “Escamots de Paraules”; i a l’Alba, que ens va instruir sobre la banca ètica en la secció ‘Brots Globals’. Com sempre, amenitzat amb bona música.

podcast
Aquesta Nit Només Canten x Mi (Episodi 87) Una Bala! Emès el 14 de gener de 2015

Una història extraordinària de Carmen Pernas (Pre-Textos y otros cuentos chinos) “Una Bala!”, els FI (mirant el món des del balcó), Astrud, els Inmortals (de Xixinabu) enamorats, el meu pànic al full en blanc, Diploide (Fundación Robo) i un dia de Reis molt rarot

podcast
El Club dels Lletraferits (Capítol 24) Emès el 15 de gener de 2015

Tornem (un any més;) a descobrir, sentir i compartir les noves veus de la literatura d´aquest país: Iris T. Hernández, Montse Sanjuan i Ana Belén Rodríguez Patiño son les nostres 3 primeres convidades. La música ens la porta El Pèsol Feréstec, Sanjosex i Dulce Pájara de Juventud. Tornem amb força (tot i els “problemilles” tècnics!)

podcast
La Tarantela Programa nº:8 Emès el 16 de gener de 2015

Hoy, explicaremos como se hacen unos macarrones a la boloñesa y un postre “tortada de carabassa”, después lo que se puede hacer este fin de semana, más tarde unas canciones de Guim de Guimaraes y finalmente varias poesias, esperemos que os gusten.

podcast
BocaOrella 41 Emès el 1 de desembre de 2014

BocaOrella s’estrena amb dues noves persones a l’equip de col·laboradors! La Julia i en David; ens porten l’informatiu associatiu! també parlem de l’Aixada An tiracista, tenim la nostra estimada secció de música amb segones i al Senyor Vilaplana fent de locutor titular mentre en Ignasi torrent manega els comandaments per portar-vos el programa de la transformació social!

podcast
BocaOrella 42 Emès el 22 de desembre de 2014

Últim BocaOrella de l’any 2014!! fem una edició mini del nostre estimat programa de la transformació social BocaOrella! amb una escola que munta un pesebre v ivent amb alumnes exalumnes i familiars. La Júlia ens porta l’informatiu associatiu via telefònica, tenim la nostra secció de música amb segones i anticrisi; tot dirigit pel locutor titular Joan Vilaplana i amb el David estrenant-se als controls!

Pàgina 1 de 2112345...Última »