Podcasts de 2016

podcast
La Tarantela Programa n:41 Emès el 8 de gener de 2016

Avuí al programa a la secció de Maneras de vivir hem parlat dels propòsits de l’any nou, si es adequat fer-se propòsits i llistes interminables de coses o millor anar tirant i ser feliç, a cuina Caldereta de Peix i Crema de llimona, a Contranoticies entrevista a Salvador Pueyo doctor en Ecologia per la UB i per finalitzar a Momento Hönderlin un conte La zapatillas mágicas, que vagi de gust.

podcast
La Tarantela nº42 Emès el 15 de gener de 2016

Avuí al programa a Maneras de Vivir hem parlat de la Motivació, que ens fa fer estar motivats o no, si la motivació esta dintre o fora, etc, també a l’espai de cuina Costelles de porc i un postre i a We Can weekend festes de sant antoni ,una expo al centre civic de sant m,marti i molt mes, i per acabar al Momento Honderlin poesia de Vicente Alexandre, que vagi de gust

podcast
Entre Pitos i Flautes – Progr. 145 Emès el 14 de gener de 2015

Primer programa de l’any. El Lluís ens va parlar del programa ‘Un, dos, tres’ a l’Oldies Goldies i de la cimera de París en el seu Club de Dèdal. També vam tenir temps d’estrenar secció: One Hit Wonder, que va anar a càrrec del nostre nou col.laborador Jordi Casals. No us ho podeu perdre…

podcast
La Tarantela 43 Emès el 23 de gener 2016

OOOOhhh quin programa mes divertit avui, a Maneres de vivir ens han visitat usuaris de la Llar Residencia Sant Marti i amb la gent de Photographic SocialVision ens han explicat el projecte de de l’expo Gent Genial treball de fotografia participativa i comunitària, també dues receptes a La Cuina de la Loli , pop i pastissets , a contranoticies la noticia d’una nova mani amb el lema stop pujades i a Momento Hönderlin dues poesies una de Micaela Mahi i l’altra Soñadora d’internet, que vagi de gust.

podcast
La Tarantela 44 Emès el
podcast
Sinapsis Programa 9 Emès el 21 de desembre de 2015

Nou Programa de Sinapsis on parlem de pautes educatives pels més petits amb la Psicòloga Marta Garriga!

podcast
Sinapsis Programa 10 Emès el 4 de gener de 2016

Entrevistem a la Victoria Compañ sobre psicoterapia centrada en dilemas en la depresió en relació al “Manual de intervención centrada en dilemas para la depresión” de Victoria Compañ i Guillem Feixas!

podcast
Sinapsis Pograma 11 Emès el 18 de gener de 2016

Nou Programa de Sinapsis on Podreu escoltar l’entrevista a l’Anna Delatte sobre medicina integrativa!

podcast
Entre Pitos i Flautes – Progr. 146 Emès el 28 de gener de 2015

Segon programa de l’any en el què vam fer un petit repàs a les propostes musicals que es faran durant el mes de febrer a l’Espai Jove Boca Nord. També varem parlar de pel·lícules dels anys 80 i del llibre ‘Obre la boca’ de Carmen Freixa on hi podem trobar un bon grapat de receptes sexuals que, de ben segur, no us deixaran indiferents.

podcast
L’Estenedor 03/02/2016 Emès el 3 de febrer de 2016
Pàgina 1 de 3123